Herenweg 3a Maarssen 0346-562590 info@boomkwekerijlhpost.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Videobeelden van alle onderdelen vanaf nu!  
De NK Junioren 2007 zijn geweest!  
Op naar Groningen 2008!  
 
 
Disclaimer

Dankbetuiging
Marc Platenkamp bedankt Rob Platenkamp voor zijn nuttige tips en bijdragen bij het totstandkomen van deze website!
 
Copyright
De webmaster van www.marcplatenkamp.nl biedt aan belangstellenden de informatie op deze www-pagina's aan, maar behoudt het copyright op deze pagina's en het copyright op alle tekst, afbeeldingen (tenzij copyrightrecht door bedrijven, verenigingen of andere instellingen gehouden wordt) en andere onderdelen op en van deze pagina's. Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen op en van deze www-pagina's, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster.
 
Aansprakelijkheid
De informatie, tekst, afbeeldingen, links, e-mails en andere onderdelen op en van de www-pagina's van 'marcplatenkamp.nl' worden als service aangeboden door de webmaster. De webmaster aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, informatie, links, e-mails of andere onderdelen op de www-pagina's, de server waar deze pagina's zich op bevinden of andere servers die via deze www-pagina's benaderbaar zijn.
 
Let op:
De webmaster behoudt het recht om alle reacties, foto's of andere uitingen te verwijderen van de website zonder opgaaf van reden en zonder bericht daarvan aan de betrokkene.
De webmaster behoudt het recht om je te verwijderen uit de mailinglijsten van de website zonder opgaaf van reden en zonder bericht daarvan aan de betrokkene.
 
 
 
© 2007 Stichting Atletiek Utrecht