Herenweg 3a Maarssen 0346-562590 info@boomkwekerijlhpost.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
Videobeelden van alle onderdelen vanaf nu!  
De NK Junioren 2007 zijn geweest!  
Op naar Groningen 2008!  
 
 
Welkom op de website van de NK Junioren

Nadat in 2004 met groot succes de NK Baan voor senioren werd georganiseerd door de Stiching Atletiek Utrecht, gaan we nu proberen een fantastisch NK Junioren neer te zetten.

De Stiching Atletiek Utrecht is een samenwerking tussen de 2 grootste atletiekvereningen in Utrecht, namelijk Hellas Utrecht en atletiekvereniging Phoenix.

De NK Junioren is een evenement dat wordt gehouden over 3 dagen: vrijdagavond 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2007. De NK wordt gehouden op de atletiekbaan Overvecht. Dit is een ruim opgezette baan met 8 rondbanen en 8 sprintbanen.

Alle junioren kunnen zich inschrijven voor de NK; alle informatie hierover staat op deze site.

Om zo'n groot evenement neer te kunnen zetten, hebben we erg veel vrijwilligers nodig. Heb jij zin om te komen helpen? Op deze site vind je de infomatie om je aan te melden!

Informatie wat betreft chronoloog, deelnemerslijsten en uitslagen zullen op de site worden gepubliceerd zodra deze bekend zijn!

Veel informatie over de NK is te vinden op de site. Als er nog vragen zijn, kun je gerust contact met ons opnemen.
 

Gevonden voorwerpen 11 juli 2007 19:27uur
Er zijn bij de NK door velen spullen achtergelaten. Ben je iets kwijt, neem dan contact met ons op, dan zullen we kijken of jouw bezit nog bij ons is!
 
 
Succesvol NK 11 juli 2007 19:26uur
Het was afgelopen weekend een zeer succesvol Nederlands Kampioenschap Junioren. De organisatie is er wederom in geslaagd een prachtig evenment neer te zetten. Met een lange voorbereiding en veel vrijwilligers op de dagen zelf werd voor de atleten en de toeschouwers uitstekende omstandigheden gecreeerd voor mooie wedstrijden.
We hebben veel spannende finales, bijzondere wentelingen in de laatste meters/pogingen kunnen zien. Zoals het hoort bij een kampioenschap! Ook waren er vele top-prestaties, bijvoorbeeld bij de sprintnummers.
Een prachtig evenement, waar heel veel mensen veel plezier aan beleeft hebben. Misschien moeten we het over een paar jaar nog eens organiseren...
 
 
Medailleklassement 7 juli 2007 23:32uur
Het medaille- en puntenklassement zijn weer helemaal bijgewerkt!
 
 
Technische problemen uitslagen 7 juli 2007 19:11uur
Door enkeletechnische problemen met de uitslagverwerking kan het zijn dat er bij de loopnummers enkele series niet zichtbaar worden. Aan dit probleem wordt hard gewerkt.
Onze excuses!
 
 
Site offline 7 juli 2007 16:12uur
Helaas is nadat we in de ochtend de uitslagen vrijwel live op de site hadden, de site vanmiddag een tijd uit de lucht geweest.
 
 
Medailleklassement 6 juli 2007 22:11uur
Medailleklassement na de onderdelen van vrijdag online en uptodate!
 
 
Uitslagen 6 juli 2007 21:53uur
Door een probleem met de internetverbinding zijn de uitslagen met enige vertraging op de site gekomen. Morgen hopelijk sneller!
Medailleklassementen moeten nog met de hand bijgewerkt worden...
 
 
 
© 2007 Stichting Atletiek Utrecht